Смак олії – м’яка, солодкувата, з горіховим ароматом.
Олія абрикосових кісточок містить амігдалін, здатний боротися з раковими клітинами. Через особливості продукту дуже важливо дотримуватися помірності при вживанні.
Хоча абрикосова олія мало відома в нашій країні як кулінарний інгредієнт, у багатьох інших регіонах вона використовується століттями і дуже цінується як вишукана та багатогранна за тонкий аромат із відтінком мигдалю та свіжої випічки.
Отримане шляхом холодного пресування з ядер абрикосів узбецьких, олія ідеально підходить для завершення екзотичних салатів, ніжних супів, соусів, а також для десертів і кондитерської творчості.
Завдяки максимально повному збереженню корисних речовин продукт можна використовувати і традиційнішим для нас способом – як ефективний самостійний косметичний засіб та як інгредієнт для збагачення промислових та домашніх складів для шкіри та волосся.
Жирні кислоти: олеїнова, лінолева, пальмітинова, стеаринова.
Вітаміни: E, K, A.
Корисні сполуки: амигдалін, фосфоліпіди, токофероли, фітостероли, кавова кислота, катехіни.
Харчова (поживна) цінність на 100 г продукту
Білки: 0 г;
Жири: 98 г;
Вуглеводи: 0 г;
Калорійність: 764 Ккал.
Термін зберігання для лікувально-профілактичних цілей: 1 міс. у темному прохолодному місці
Термін зберігання: 3 міс. у темному прохолодному місці при температурі від +4°C до +18°C
Країна походження насіння: Узбекистан
Виробник | Земледар |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Країна походження складу | Узбекистан |
Об\'єм | 250 мл, 500 мл |
You must be logged in to post a review.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.