fbpx
(073) 922 44 90
(050) 338 55 32
yogamarket2014@gmail.com
Працюємо: пн-пт 9:00-18:00
Вихідні: сб, нд
Корзина
Фото Базовий кроп-топ Уналомі RAO WEAR

Базовий кроп-топ Уналомі RAO WEAR


780 грн.
Купить в 1 клик




ID: 122759

Білий жіночий топ з вишивкою Уналомі від RAO WEAR

Шукаєте топ для йоги з акцентом на деталі? Цей білий базовий топ із вишивкою Уналоме спереду – це ідеальне поєднання мінімалізму та глибокого сенсу.

Укорочений фасон та кругла горловина забезпечують комфорт, роблячи цей топ ідеальним для ваших йогічних практик та повсякденних справ. А вишивка зберігає свою яскравість з часом, не стирається і надає одягу витонченості.

Символ Уналоме вишитий на передній частині топа, нагадує про ваш шлях до внутрішньої гармонії та просвітління. Спіраль символізує життєві випробування, а пряма лінія це досягнення спокою через духовну практику.

Характеристики товару:

  • Колір: білий
  • Склад: бавовна, еластан
  • Розмір: універсальний (One Size), підходить для S-XL (обхват грудей від 82 до 103 см)
  • Деталі: вишивка Уналоме спереду (не принт!), укорочений фасон, кругла горловина, добре тягнеться тканина, ідеально підходить для йоги та активного дня.

Кому підійде цей топ?

Цей топ створений для жінок, які цінують простоту та символізм, шукають комфортний одяг для йоги, медитацій та повсякденного життя.

Одяг для йоги від RAO WEAR – для тих, хто хоче відчувати себе частиною йогічної спільноти та передавати свої цінності через деталі. Якщо ви шукаєте одяг, який відображає ваш внутрішній світ і говорить про вас більше, ніж будь-які слова, цей топ для вас.

Замовляйте зараз на сайті Йога Маркет і відкрийте для себе одяг із символікою, який завжди буде поряд з вами. На сайті ЙогаМаркет можна купити за доступною ціною зручні топи, сукня, футболки та майки для повсякденних прогулянок та занять йогою від RAO WEAR. Доставимо швидко до всіх населених пунктів України.

Колір

Білий

Матеріал

Бавовна, Еластан

Активність

Для подорожей, Для студій йоги, Повсякденність

Країна виробник

Україна

Країна реєстрації бренду

Україна

Фасон

Топ

Сезон

Весна-літо