fbpx
(073) 922 44 90
(050) 338 55 32
yogamarket2014@gmail.com
Працюємо: пн-пт 9:00-18:00
Вихідні: сб, нд
Корзина
Фото Масажер бамбуковий віник: тонкі палички

Масажер бамбуковий віник: тонкі палички


120 грн.
Купить в 1 клик



Артикул: 9310007

ID: 87177

Бамбуковий масажер віник з тонкими паличками, L = 57см (техніки Мантек Чіа, Чжун Юань Цігун)

Замислюєтеся про те, де купити якісний масажер? Не потрібно витрачати час на тривалі пошуки – ви вже знайшли оптимальний за співвідношенням ціна-якість варіант. Масажер бамбуковий «віник» – це корисний пристрій для якісного масажу (як професійного, так і аматорського).

Масажер складається з лозин бамбука. Ця рослина заслужила популярність у всьому світі завдяки корисним характеристикам деревини. Бамбук містить велику кількість кремнієвої кислоти, основні властивості якої – тонізування та омолоджування.

Масаж за допомогою бамбукового віника позитивно впливає на всі системи організму, тонізуючи та омолоджуючи шкіру, позбавляючи целюліту, нормалізуючи кровообіг, покращуючи циркуляцію крові. Крім того, бамбуковий масажер – це чудовий помічник у боротьбі зі втомою та стресом.

Вирішили замовити бамбуковий масажер? Зателефонуйте нам або залиште запит на зворотній дзвінок, і наші співробітники-консультанти незабаром зв’яжуться з вами. Ми пропонуємо швидку та безпроблемну доставку в Київ або будь-яке інше місто України.

Вдалих вам покупок!

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Масажер бамбуковий віник: тонкі палички”“

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.