Гарбузова клітковина (макуха, шрот) – дієтичний продукт, що отримується в процесі віджиму олії з насіння гарбуза, не проходить термічної обробки та зберігає всі корисні властивості вихідного продукту, смак та запах.
Низька калорійність та високий рівень білка робить гарбузову клітковину незамінним продуктом у дієтах для схуднення. Відомий антипаразитарний засіб.
Її можна додавати в каші, супи, йогурти, смузі, салати та соуси, десерти та випічку. Денна норма – 1-2 ст.л.
У складі жирні омега кислоти, амінокислоти (гліцин, аргінін та ін), вітаміни групи В, А, Е, С, D, мікро та макроелементи (цинк, селен, кальцій, калій, залізо та ін.).
протеїни – 26,20 г
жири – 13,91 г
вуглеводи – 19 г
Енергетична цінність на 100 г – 274 ккал
Гарбузова клітковина використовується для профілактики та лікування хвороб ШКТ, печінки, нирок, підшлункової залози, серцево-судинних захворювань, ожиріння та діабету. Сприятливо впливає на нервову систему, покращує сон, знижує стрес та депресію.
Протипоказання:
При вживанні рослинної клітковини не забувайте пити багато води.
Ви можете купити в інтернет магазині Йога Маркет гарбузову клітковину в упаковках 250, 500 г та 1 кг за найвигіднішими цінами. Пропонуємо великий вибір продуктів та товарів для активного та здорового способу життя. Наші консультанти із задоволенням дадуть відповідь на всі ваші запитання та оформлять замовлення. Швидка доставка до Києва та будь-якого іншого регіону України.
Виробник | Земледар |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 1 кг, 20 кг, 250 г, 500 г |
You must be logged in to post a review.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.