Макову клітковину отримують у процесі холодного віджиму олії із зерен маку. На виході маємо дієтичний продукт, що містить усі корисні речовини, які є у маку.
Це багате джерело кальцію, магнію, калію, заліза, цинку, селену, фосфору, йоду, вітамінів А, Е, С, групи В.
Харчова цінність на 100 г:
білки – 17,99 г
жири – 41,56 г
вуглеводи – 28,13 г
Енергетична цінність на 100 г – 525 ккал
Макову клітковину можна використовувати як наповнювач для десертів, начинки у випічці, просто з йогуртом або кефіром, додавати в каші, мюслі, смузі та коктейлі.
Макуха маку містить набагато менше алкалоїдів, ніж сама рослина, тому не викликає наркотичного стану та залежності. При цьому має знеболювальні, заспокійливі та седативні властивості.
Регулярне вживання рослинної клітковини природно очищає організм від токсинів, шлаків, нормалізує роботу ШКТ, створює сприятливі умови для здорової мікрофлори, зменшує запальні процеси та підвищує імунітет.
Завдяки високому вмісту кальцію допоможе зміцнити кісткову тканину, зуби, суглоби, нігті.
Макова клітковина багата на антиоксиданти, покращує зір, знижує ризик онкології, утворення каменів у нирках.
Можлива індивідуальна непереносимість продукту. Перед вживанням з лікувальною метою, порадьтеся зі своїм лікарем.
Ви можете купити в інтернет магазині Йога Маркет корисну клітковину маку та іншого насіння в упаковках 250, 500 г та 1 кг за найвигіднішими цінами. Оформити замовлення можна через сайт або, зв’язавшись з нашими консультантами по телефону. Швидка доставка до Києва та будь-якого іншого регіону України.
Виробник | Земледар |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 1 кг, 250 г, 500 г |
You must be logged in to post a review.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.