Склад: аніс (Star anise), гвоздика (Clove), коріандр (Coriander), кумін (Cumin), кориця (Cinnamon), кунжут (Sesame), лавровий лист (Bay leaf), листя м’яти (Mint Leaf), мускатний горіх ( Nut meg), перець запашний, перець чилі (Chilli), сухий імбир (dry ginger), фенхель (Fennel), чорний перець (Black pepper).
Характеристики та властивості
З упевненістю можна сказати, що готуючи різні страви для себе та своїх рідних, нам хочеться використовувати лише найкращі продукти, в яких збережено всі цінні якості та природний смак. На ринку представлена велика кількість різних прянощів, які надають їжі різноманітні смаки та запахи. Найякіснішими та цілющими є спеції з рослин, вирощених в Індії. Прянощі східні — це цінний подарунок, який дарує нам сама природа.
Star Garam Masala (Гарам масалу) — збалансований універсальний збір, що складається з прянощів, трав та спецій, один з найулюбленіших гурманами зборів. Має гострий і водночас солодкуватий смак та аромат горіха. Дуже цікавий спосіб приготування гарам масали: кожен компонент окремо підсмажують, потім спеції змішують і подрібнюють на порошок. Приправа коричневого кольору різних відтінків: світлого, шоколадного, зеленого. Індійська гарам масала дуже якісна і зберігає свої цінні пряні властивості тривалий час.
Широко використовується з метою профілактики респіраторних та простудних хвороб, зокрема у холодну пору року. В аюрведичній кулінарії застосовують такий пряний збір при готуванні цілющої їжі, що очищає організм від шлаків та токсичних речовин. Рекомендується вживати його за різних захворювань органів травлення. Завдяки складу спецій, приправа має зігріваючі властивості і сприяє поліпшенню циркулювання крові.
Garam Masala додають у страви з овочів, рису чи курятини. Вона добре поєднується з бобовими: квасолею, горохом, сочевицею. Пряність збагатить корисними речовинами ваші супи, закуски, соуси. Особливий смак і аромат вона надає солодкій випічці: печені з гречки та вівсянки, пирогам з начинками (яблучними, грушевими, гарбузовими, ягідними), кексам і пудингам. Нею можна ароматизувати кляри, в яких обсмажують шматочками овочі та фрукти, чаї із трав, соки, напої із фруктів. Бажано пам’ятати, що Гарам масалу найкраще додавати в кінці приготування їжі або посипати їжу перед подачею на стіл.
В інтернет-магазині Йога Маркет купуйте прянощі та спеції з Індії та інші натуральні продукти. Всю інформацію про продукцію можна дізнатися у наших менеджерів.
Вага | 100 г |
---|---|
Виробник | Star |
Країна виробник | Индия |
You must be logged in to post a review.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.