fbpx
(073) 922 44 90
(050) 338 55 32
yogamarket2014@gmail.com
Працюємо: пн-пт 9:00-18:00
Вихідні: сб, нд
Корзина

Смачно, ситно, швидко, просто та корисно – це реально!

25.10.2016

Спагетті – на кожен стіл

Спагетті можуть із задоволенням поласувати і любителі м’ясного, і вегетаріанці; худнуть, що не вважають калорій; дбають про своє здоров’я та ті, хто живе заради гастрономічних задоволень – дивлячись як їх приготувати.
Пропонуємо вам три хороші рецепти, які чудово вгамують голод завдяки ситності, заощадять вам час завдяки швидкості приготування та порадують корисними інгредієнтами у складі.

Спагетті з соусом зі свіжих помідорів.
Цей рецепт чудовий тим, що ви точно встигнете приготувати чудовий на свій смак і простоте соус за той час, поки закипить вода і зваряться спагетті до нього. Варіть спагетті на пару хвилин менше, ніж до повної готовності, тому що їм належить доготуватися разом із соусом – так страва набуває дивовижного аромату і стає по-справжньому одним цілим

Порцій: 4
Підготовка: 15 хв. Приготування: 15 хв. Усього: 30хв

_134931_origСкладові
3 столові ложки оливкової олії
1 цибулина, дрібно нарізати
3 зубчики часнику, подрібнити
900г помідорів, очистити від шкіри та нарізати (приблизно 6 середніх помідорів)
1,25 чайної ложки солі
400г спагетті
16 свіжого листя базиліка, порвати на шматочки
0,25 склянки тертого пармезану

Крок 1. Нагрійте 2 столові ложки олії у великій каструлі на середньому вогні. Додайте цибулю і готуйте, помішуючи, до м’якості, близько 10 хвилин. Додати часник і готувати ще 1 хвилину. Висипайте до цибулі та часнику помідори, посоліть і на повільному вогні доведіть до кипіння. Продовжуйте готувати, доки соус не почне загусати, близько 10 хвилин.

Крок 2. Поки тушкується соус, зваріть пасту, керуючись інструкцією на упаковці, до майже повної готовності. Далі відкидаєте спагетті на друшляк і додаєте в каструлю із соусом. Доготуєте ще близько 2 хвилин, щоб випарувалася зайва рідина. Туди ж відправляєте базилік і 1 столову ложку олії, перемішуйте. Подавати із сиром.

Спагетті з горіхово-томатним песто

Порцій: 4
Підготовка: 12 хв. Приготування: 10 хв. Всього: 22хв

img_5872Складові:
Пучок свіжого листя базиліка 0,25 склянки волоських горіхів 2 зубчики чесноку 6 штук в’ялених помідорів в маслі 2 столові ложки тертого пармезану 0,5 чайної ложки солі 0,25 ч.л. пластівців червоного перцю 6 ст.л. оливкової олії 400 г спагеті

Крок 1. Подрібніть базилік, волоські горіхи та часник у кухонному комбайні. Додайте помідори, сир, сіль та червоний перець. Ще раз прокрутіть все в комбайні, щоб усі компоненти ретельно змішалися і стали майже однорідною масою, додайте по ходу справи олію.

Крок 2. Зваріть макарони згідно з інструкцією на упаковці. Перед тим, як відкинути на друшляк, збережіть 1 склянку води, в якій вони варилися. Додайте воду до соусу, перемішайте. Макарони прогрійте в теплій каструлі разом із соусом. Готово.

Спагетті болоньєзе

Порцій: 4 Підготовка: 9хв | Приготування: 21хв | Усього: 30хв

istock_000016228145smallСкладові:
200г спагетті з борошна грубого помелу
250г яловичого фаршу 1 середня цибулина, нарізати 0,25 склянки моркви, порізати дрібними кубиками 2 зубчики часнику, подрібнити 1 чайну ложку сушеного орегано 1 середній цукіні, нарізати кубиками 1 банку (400г) томатної пасти 0,25 склянки води 0,25 чайної ложки солі 3 столові ложки натертої моцарелли

Крок 1. Приготуйте пасту, як зазначено на упаковці, відкинути на дургшлаг та залишити стікати.

Крок 2. Розігрійте велику антипригарну сковороду на вогні більше середнього. Гашіть яловичий фарш від 3 до 4 хвилин, поки він почне розпадатися на окремі шматочки і втратить червоний колір. Далі додайте цибулю, моркву, часник та орегано. Готуйте, помішуючи, поки овочі не стануть м’якими – близько 2 хвилин. Додайте цукіні і тушкуйте до розм’якшення близько 2 хвилин. Відправляйте на сковороду помідори (разом із соком), томатну паст та воду. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь до середнього та тушкуйте 12-15 хвилин. Зняти з вогню та додати сіль.

Крок 3. Змішати підготовлену пасту із соусом, посипати сиром.